Peste 4.000 de români din străinătate s-au înscris pentru votul prin corespondenţă la alegerile parlamentare.

Lucid Air este prima mașină cu propulsie electrică care promite să depășească Tesla, oferind autonomie de până la 830 kilometri.

Mergi la Untold si Neversea în condiții de maximă siguranță în 2021. Guvernul promite o schemă de ajutor de stat pentru marile evenimente și festivaluri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Unul dintre cele mai rare diamante din lume, de mărimea unui ou si de 102 carate, este scos la licitaţe luna viitoare în Hong Kong. Specialiştii se aşteaptă să atingă un preţ de vânzare de 30 de milioane de dolari.

Peste 68% din fauna sălbatică a pierit în mai puțin de 50 de ani, în principal din cauza activităţilor umane.

China construiește un oraș inteligent rezistent la COVID sau la alte viitoare virusuri. Clădirile vor avea balcoane mari, grădini de legume, sere, panouri solare, grădinițe, spații de lucru, cam tot ce îți trebuie.

Papa Francisc sochează din nou… crede-mă că la asta nu te așteptai. El consideră că plăcerea culinară şi cea sexuală „sunt pur şi simplu de natură divină”.

Portland devine primul oraș din SUA care interzice guvernului si altor entități să folosească recunoașterea facială în locuri publice.

Event-ul Apple de pe 15 septembrie ar putea să nu includă si mult așteptatul iPhone 12. Noul Apple Watch va fi vedeta serii.

Profesorul Alexandru Rafila spune că, după deschiderea școlilor, va crește numărul de cazuri și e de părere că școlile ar trebui să aibă stocuri de măști.