Luna septembrie e o adevărată provocare pentru evoluția cazurilor de coronavirus, spune ministrul Nelu Tătaru, ținând cont că s-au deschis restaurantele, cinematografele și teatrele, iar oamenii se întorc din concedii.

Premierul Orban vine cu un nou scenariu legat de redeschiderea școlilor. Orele ar putea fi reluate de la 1 octombrie, iar primele două săptămâni să se desfășoare online.

Jucătorii lui Mirel Rădoi nu au reușit decât un 1-1 cu Irlanda de Nord în calificarea pentru Nations League.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Șezlonguri strânse și terase închise. Asta găsesc turiștii care merg zilele acestea pe litoral. Tot mai mulți patroni… își fac bagajele.

Permisele obținute în Marea Britanie și alte zece țări pot fi schimbate în România fără examen. E noutatea care vine de la Ministerul de Interne. Caută lista completă pe net!

OMS spune că vaccinarea în masă împotriva COVID-19 nu va fi posibilă înainte de jumătatea anului 2021.

După ce vestea plecării sale de la Barcelona a ținut primele titluri ale presei, Messi a anunțat că rămâne la clubul de fotbal care l-a consacrat.

Adrian Mutu a debutat cu o victorie ca selecționer. România U21 a învins Finlanda U21 în deplasare.

Liderul opoziției din Belarus, Svetlana Tihanovskaia cere sancțiuni pentru regimul președintelui Lukașenko din partea ONU.

Mick Jagger și Keith Richards sunt nerăbdători să revină pe scenă, The Rolling Stones a relansat GOATS HEAD SOUP, unul din albumele preferate ale lui Richards.