Azi se dă votul final pe bugetul din 2021, în Parlament, cu două luni întârziere.

Cei 45 de studenți de la Drept, acuzați că au fraudat examenele online, află astăzi dacă vor fi sau nu exmatriculați. Decizia va fi luată de rectorul universității. Cei mai mulți dintre ei sunt pregătiți să dea facultatea în judecată.

405 elevi și 418 angajați din învățământ s-au infectat cu SARS-Cov-2, între 23 februarie și 1 martie. Și tot săptămâna trecută, aproape 500 de clase și-au suspendat activitatea, anunță Ministerul Educației.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Am ajuns la aproape 950 de mii de români vaccinați, de la începutul campaniei până acum. Ieri am avut peste 32 de mii de persoane imunizate, în 24 de ore. Cele mai multe dintre ele au primit prima doză și doar o mie rapelul.

În Franța, administrarea vaccinului AstraZeneca va fi extinsă la persoanele între 65 și 75 de ani, cu comorbidități, iar cei peste 75 de ani vor fi vaccinați în continuare cu Pfizer, anunță ministrul Sănătății, Olivier Véran.

Bulgaria și-a redeschis, după 3 luni, restaurantele și cafenelele. Asta deși chiar numărul de cazuri noi de coronavirus a crescut. Au fost înăsprite, însă, măsurile de protecție.

Alocațiile nu se dublează. Parlamentul a respins amendamentul PSD, cu 227 de voturi „împotrivă”. Au fost 183 de voturi „pentru” și două abțineri.

Donald Trump anunță că va reveni în politică și că va candida din nou în 2024. Cât despre Biden, Trump spune că noua administrație este o catastrofă și că Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună din istoria modernă a oricărui președinte.

A patra și cea mai nouă generație a modelului japonez Toyota Yaris a fost desemnată drept Mașina Anului 2021 în Europa.

FBI l-a pus pe lista infractorilor pe magnatul rus Evgheni Prigojin, cunoscut drept „bucătarul lui Putin”. Americanii au pus pe capul lui o recompensă de 250.000 de dolari.

Este o zi importantă în muzică și film. Astăzi îi sărbătorim pe actorul Daniel Craig și pe cântăreții Jon Bon Jovi și Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay.