Cât ai dormit a nins în București și s-a depus un strat consistent de zăpadă. Îmbracă-te gros, dacă pleci de acasă, pentru că nu vor fi mai mult de 2 grade celsius astăzi.

În plus, până mâine dimineață va continua să ningă. E cod galben de viscol în București, Galați, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

Dacă te pregătești să pleci la drum, să știi că nu sunt probleme pe șosele, din cauza ninsorii. În schimb, mai multe trenuri au fost anulate, multe dintre ele între București și Constanța.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Tulpina britanică de coronavirus se extinde în România. Cel de-al cincilea caz a fost confirmat la Constanța. Este vorba despre un bărbat care nu a călătorit în Marea Britanie.

Nu te trata pentru Covid19 cu ivermectină! Medicamentul este aprobat, la noi în țară, doar pentru animalele. Este foarte toxic pentru oameni, avertizează medicii veterinari.

Îți poți lăsa copilul la școală, fără nicio grijă. Studiile făcute recent în America arată că în școli nu au izbucnit focare de coronavirus, dacă au fost respectate măsurile de siguranță.

Deocamdată, reluarea cursurilor în clase rămâne sub semnul întrebării. Abia marți, pe 2 februarie, vei afla cu siguranță în ce condiții se redeschid școlile. Totul depinde de evoluţia ratei de infectare.

Joe Biden l-a sunat pe Vladimir Putin. A fost prima convorbire dintre cei doi, de când Biden a devenit președintele Americii. Printre altele, Biden i-a cerut explicații lui Putin în cazul otrăvirii lui Alexei Navalnîi.

Între timp, Putin a depus în Parlament un proiect de lege care prevede prelungirea cu 5 ani a acordului ruso-american New Start privind limitarea armelor nucleare, care expire pe 5 februarie.

Știrea funny a momentului vine de la Londra, unde 31 de polițiști au fost amendați, pentru că au încălcat regulile carantinei. Ei au chemat un frizer care i-a tuns chiar în secția de poliție, scrie The Guardian.