Dezastru în Taiwan, după ce un tren a deraiat în timp ce traversa un tunel. Cel puțin 36 de personae au murit, iar alte 72 sunt rănite.

În iulie va începe vaccinarea copiilor între 12 și 15 ani, anunță Valeriu Gheorghiță.

Vaccinul rusesc împotriva COVID nu va fi autorizat în Europa înainte de sfârșitul lui iunie, spune Clement Beaune, secretarul francez de stat pentru afaceri europene

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Raluca Turcan a fost amendată cu 500 de lei, după ce a fost fotografiată fără mască, într-o camionetă, alături de alți 7 oameni

De astăzi sunt restricții noi în Cluj Napoca, după ce rata de infectare a depășit 7.5 la mie.

Tot de astăzi, se termină vremea frumoasă. Weekend-ul este ploios și friguros.

Primăria Capitalei îți pune la dispoziție 5 locații unde să îți lași copilul cât timp lucrezi, pe perioada vacanței de primăvară.

Cei mai mulți dintre cei care lucrează de acasă sunt la fel de productivi ca atunci când lucrau la birou, și ar vrea să lucreze, în continuare, remote, conform unu studiu al Institutului de Statistică din Canada.

Mii de oameni s-au bătut cu poliția la Bruxelles, după ce s-au adunat într-un parc al orașului. Totul după o farsă de 1 aprilie, care anunța o petrecere în parc.

Lady Gaga va colabora cu Dom Perignon și va lansa o colecție limitată de sticle de șampanie.

Sexul de ocazie e regretat atât de bărbați cât și de femei. Doar că bărbații regretă că au avut prea puține aventuri, în timp ce femeile regretă pur și simplu. Asta a descoperit un studiu publicat în Evolutionary Psychology.