În prima zi de vaccinare anti-COVID în România s-au imunizat 960 de cadre medicale. Potrivit Grupului de Comunicare Stratgică, persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse.

Directorul companiei AstraZeneca ,Pascal Soriot, a anunțat că cercetătorii săi ar fi găsit o „formulă minune” prin care să sporească eficacitatea vaccinului actual, pe care îl dezvoltă alături de Universitatea Oxford.

1 din 10 români s-a testat din proprie inițiativă, aproape de trei ori mai mult decat in urmă cu 4 luni, arată un sondaj al Institutului Român pentru Evaluare și Strategie.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

In același timp, 25% dintre români sunt deciși să se vaccineze cât mai repede odată ce vaccinul va fi disponibil, dar aproape 4 din 10 sunt incă rezervați în acest sens. Aproape o treime din români spun că nu s-ar vaccina sub nicio formă, arată același sondaj.

Petrecerile private de Revelion cu peste 30 de persoane sunt interzise în Dubai. Cei care încalcă regulile vor fi amendaţi cu aproximativ 13.600 de dolari.

Datoria întregii lumi la bănci şi la cele mai mari fonduri a ajuns la 277 trilioane de dolari, iar China a devenit cel mai mare creditor al lumii, depăşind FMI şi Banca Mondială.

De la 1 ianuarie, românii vor putea intra în continuare pe teritoriul britanic, fără vize, doar pentru călătorii în scop turistic care nu durează mai mult de şase luni într-un an. Cei care vor să studieze sau să lucreze în Marea Britanie vor avea nevoie de viză.

Putin se va vaccina împotriva coronavirusului cu Sputnik, spune purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitry Peskov.

Gigantul aerian Ryanair este pregătit să preia capacitatea de transport a rivalilor care au probleme, anunță directorul executiv al Ryanair, Michael O’Leary.

Hai să vezi cum arată fata Monicăi Belluci și a lui Vincent Cassel. În cazul ei, a moștenit pe deplin frumusețea părinților