Guvernul a publicat bugetul pe anul acesta – masurile includ inghetarea salariilor, a sporurilor si primelor in sectorul public, neacordarea voucherelor de vacanta si plata orelor suplimentare doar cu timp liber.

Ministerul Sanatatii pierde mult fata de anul trecut, minus 11%. Cei mai putini bani merg la Ministerul Tineretului si Sportului, un buget in scadere fata de ultimii ani.

Fonduri majorate primesc Agricultura, Transporturile si Munca. Mai multi bani fata de anul trecut si la Ministerul Educatiei.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Comisia Europeana trimite in Romania o echipa de experti pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii, in special cea feroviara, anunta Comisarul european pentru transporturi, Adina Valean.

Peste 600 de elevi si profesori au fost confirmati cu coronavirus in cele patru zile de la redeschiderea scolilor.

Postul BBC World News este interzis in China – Guvernul Chinez considera inadmisibil felul in care BBC a relatat despre abuzurile asupra comunitatii de uiguri din China, dar si despre Wuhan, punctul zero al pandemiei.

Anterior, si Marea Britanie a interzis televiziunea de stat chineza, pe motiv ca toata politica editoriala e comandata de partidul comunist.

Eroul de la metrou, cel care i-a salvat viata in ultima secunda unei fete de 15 ani care a vrut sa se sinucida, in statia de la Dristor – este Razvan Lupu, fiul fostului fotbalist Danut Lupu.

Sorana Carstea a fost eliminata in turul 3 la Australian Open de cehoaica Vondrusova. Simona Halep joaca in aceasta dimineata cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 mondial.

Temperaturile au scazut brusc in toata tara – in Bucuresti ninge astazi, minus 1 grad maxima. Ger la noapte, minus 8 grade.

100.000 de romani s-au programat deja pentru vaccinarea cu Astrazeneca. Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit ca vaccinul este sigur si pentru persoanele de peste 65 de ani.

Numarul persoanelor imunizate la noi se apropie de 700.000. In ultimele 24 de ore au fost vaccinate 38.454 de persoane.

De azi, cine a primit ambele doze de vaccin anti-Covid, cu cel putin 10 zile inainte, nu mai sta in carantina la intoarcerea in tara.

Neymar s-a accidentat si va sta cel putin o luna pentru recuperare. Neymar rateaza astfel super meciul cu Barcelona, din UEFA Champions League.

Bayern Munchen a castigat campionatul Mondial al Clubulurilor, dupa ce a invins-o in finala pe Tigres, din Mexic, scor 1-0. In ultimul an, Bayern Munchen a castigat toate trofeele puse in joc – Champions League, titlul, Cupa, Supercupa Germaniei si Supercupa Europei