La mulți ani Simona Halep! Chiar în ziua în care împlinește 29 de ani, Simona Halep va juca primul meci la editia din acest an a turneului de la Roland-Garros.

Îți mai spun și că Halep, locul 2 în lume, o întâlnește azi pe jucatoarea iberica Sara Sorribes Tormo. Meciul se desfășoară în jurul orei 14.

Șiu că ai impresia că e încă vară. Sau cel mult un început clălduros de toamnă. Dar uite, ca iarna vine peste noi. In zonele montane din Alpi si Prinei a fost raportata cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani.
Nici România nu scapă. A plouat în aproape toată țara, sunt vijelii puternice și grindină.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
MANDATUL LUI ZELENSKI EXPIRĂ
MOARTEA LUI RAISI STÂRNEȘTE REACȚII DIVERSE

Aproximativ 3500 de companii mari americane, printre care Tesla, Ford motor și Home Depot au dat în udecată administrația Trump pentru că le-a impus taxe vamale prea mari pentru bunuri fabricate în China.
MĂNÂNCĂ SĂNATOS ACASĂ

De când școala s-a mutat în online, jumătate dintre părinții americani recunosc că îi conving pe copii să mânănce sănatos spunându-le că altfel, îi trimit la scoală. Fiecare cu metoda lui, nu?

Noi avem multe altele de rezolvat până să putem măcar să deschidem subiectul. Uite însă că se poate. Prim ministru din Noua Zeelanda se angajează să atingă în 10 ani, 100% energie regenerabila in intreaga țară.

David Stevens, directorul executiv al companiei de asigurări Admiral, a ieșit la pensie. Dar ce e de fapt interesant, e că le-a lăsat angajaților un cadou tare frumos – 10 milioane de lire.

O baie fierbinte de câteva ori pe săptămâna, reduce riscul de tensiune arterială si diabet, spune Asociația Europeană pentru Studiul Diabetului.

Principalul suspect arestat vineri în urma unui atac cu cuțitul din Paris din apropierea fostului birou al publicației satirice Charlie Hebdo, e de origine pachistaneza, spun autoritățile franceze.