• Primăria Capitalei a anunţat noi reguli la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii. De astăzi doar 1000 de persoane pot vizita simultan Târgul. Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 21.00
  • Motiv de bucurie pentru cei care vor petrece minivancața de 1 decembrie pentru că la munte a debutat prima zăpadă din acest an. La Poiana Brașov s-a depus deja un strat consistent de nea.
  • Dacă ești pasionat de mersul pe bicicletă îți spun a fost realizată prima hartă de cicloturism din Timiș. Harta are 15 trasee și este disponibilă și în format digital, pe aplicația Discover Timis
  • Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Boli Infecțioase spune că nu ar fi surprins ca varianta Omicron să fi ajuns în Statele Unite chiar dacă nu sunt cazuri confirmate încă.
  • Tesla respinge finanțarea de 1 miliard de lire sterline oferită de Bruxelles pentru a construi o fabrică în Germania. Elon Musk a scris pe Twiteer că Tesla a fost întotdeauna de părere că toate subvenţiile ar trebui eliminate”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE