Puștii lui Adrian Mutu au bătut Finlanda cu 3-1 și sunt cu un pas mai aproape de calificarea pentru Euro U21.

În schimb, jucătorii lui Mirel Rădoi nu au reușit decât un 1-1 cu Irlanda de Nord în calificarea pentru Nations League.

Număr record de cazuri în Franța. Au fost înregistrate aproape 9.000 de personae testate pozitiv cu covid doar într-o singură zi.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Dacă mergi în Canada, ai putea plăti amenda cât biletul de avion până acolo. Doi pasageri au luat câte 1.000 de dolari amendă pentru că nu au purat măşti în avion.

Într-un moment în care fiecare mare putere a lumii luptă să fie prima care descoperă vaccinul anticovid, OMS anunță că nu se așteaptă la o imunizare în masă până la mijlocul anului viitor.

Criticat de Comisia Europeană că a închis granițele Ungariei, Viktor Orban spune că “apărarea lor a fost cea mai reușită în lupta cu coronavirus”.

Doamnelor, nu fiți triste! Trece si criza asta! Din cauza pandemiei, magazinele de bijuterii înregistrează pierderi de 35%, conform Ziarului Financiar.

Rusia are multe explicații de dat. NATO cere o anchetă serioasă în cazul otrăvirii opozeantului Aleksei Navalnîi.

Ca și cum nu erau suficiente scenarii, Orban te anunță că s-ar putea să îți duci copilul la școală de abia pe 1 octombrie.

Autoritățile din Indonezia au găsit o metodă… sinistră anti-Covid. Cei care nu vor să poarte masca sunt băgați într-un sicriu pentru a înțelege mai bine efectul letal al viruslui.