Ca să te vaccineze, medicii primesc 100lei/oră iar asistenţii 50 lei/oră. Şi medicii de familie vor fi plătiţi, între 30 şi 60 de lei pentru fiecare pacient vaccinat.

Costurile estimate pentru personalul din centrele de vaccinare depăşesc jumătate de milion de lei.

9.595 de români au fost vaccinaţi sâmbătă. De când au venit primele doze Pfizer BioNTech, s-au vaccinat peste 100.000 de oameni.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

De azi scapi doar cu avertisement. Nemulțumiți de înghețarea salariilor, polițiștii din toată țara protestează, și refuză să dea amenzi.

Din 18 ianuarie, spun sindicatele din poliție, nu vor mai comunica nici deciziile de carantinare/izolare și nu vor mai verifica persoanele în cazul cărora se impun aceste măsuri. Nu vor mai face nici ore suplimentare.

Dacă e stresat sau dacă te stresează pe tine, angajatorul tau riscă să fie amendat. Legislaţia muncii consideră stresul şi epuizarea fizică, forme ale hărţuirii morale la locul de muncă.

Femeile au pierdut cu 140,000 de joburi mai mult ca barbatii in decembrie in Statele Unite. De la inceputul pandemiei 5,5 milioane de femei si 4,4 milioane de barbati si-au pierdut locul de munca

Kim Jogn-un se întoarce. A numit Statele Unite cel mai mare dusman și a anuntat noi progrese nucleare cu câteva zile înainte de învestirea lui Joe Biden.

Marius Şumudică a fost îndepărtat de pe banca tehnică a turcilor de la Gaziantep. Decizia vine după mai multe zile de scandal între antrenorul român şi patronii echipei. 

Iată că azi ai un motiv bun să-ți aduci aminte să fii recunoscător. E ziua internațională a cuvântului „multumesc”. Un cuvânt simplu dar cu o putere extraordinară.