Sute de angajați din domeniul ospitalității au ieșit aseară în Piața Victoriei, în semn de protest la decizia guvernului de a închide restaurantele.

Industria HORECA valora 5 miliarde de euro anul trecut. Acum, vânzările au scăzut cu 80%. Aproape 40% din business-urile din domeniu şi-au suspendat deja activitatea.

Iohannis vrea ca SRI să nu se mai implice în anchetele penale. Procurorii investighează, iar judecătorii fac dreptate, spune președintele.

Sute de călători care s-au îngrămadit în stația de metrou Unirii 1 din capitală. Un călător a avut nevoie de intevenția SMURD.

Aglomerația de la metrou a devenit subiect de scandal pe interent. Horeca se închide dar la metrou e ok sa ne călcăm pe picioare – e subiectul principal de discuție.

Naționala de fotbal a României are diseară cel mai important meci de până acum – România Islanda. Dacă învinge, merge mai departe în lupta de calificare pentru Euro 2020.

Asteroid Hunters noul documentar IMAX care îi sărbătorește pe oamenii de știință și inginerii care ne apără de amenințarea asteroizilor, e lansat azi în State. Curând și la noi.

7 noi studii publicate in Journal Of Plasma Physics arată că un reactor viabil de fuziune nucleară – ar putea fi aici chiar în 2025.

Sistemul informatic al CNAS a picat, din nou! Medicii de familie nu pot accesa retete electronice pentru pacienti, si nici nu pot utiliza cardul de sanatate in cabinete.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC