Focar de Covid-19 la o școală din București. 9 persoane intrate în contact cu un pacient infectat cu tulpina britanică sunt pozitive la testul PCR.

Personalul din educaţie are prioritate la vaccinare.Ministrul Cîmpeanu are asigurări că vaccinarea profesorilor începe înainte de 8 februarie.

Până acum în România s-au vaccinat peste 400.000 de persoane.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Regiunea italiană Lombardia a fost declarată zonă roşie, în urmă cu o săptămână, din cauza unei greșeli de raportare a cazurilor de Covid.

Papa Francisc îndeamnă jurnaliştii să meargă pe teren.El avertizează asupra riscului informaţiilor neverificate difuzate pe social media.

Spania vrea redeschiderea turismul cât mai repede. O spune chiar ministrul turismului, în ciuda rapoartelor care sugerează că Spania ar putea să nu primească turiști până în septembrie.

Prințul Harry declară război titanilor din tehnologie-ar trebui să fie motivați de bunăstare și nu doar de stimulente financiare-ne spune într-un interviu Fast Company.

Dacă ai de gând să mergi în Franța,trebuie să știi că de azi intri doar cu un test PCR negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de plecare.

Cercetătorii italieni te avertizează, în urma unui studiu, că riscul să dezvolți boli este mai mare dacă mănânci alimente ultra procesate.

Și vreau să-ți mai spun că azi sărbătorim Ziua Unirii Principatelor Române cunoscută ca și Mica Unire – în 1859,Moldova se unea cu Țara Românească.