• Vaccinarea e dintr-o dată pe placul multora. Peste 150.000 de oameni s-au vaccinat în România în ultimele 24 de ore. Cei mai mulți, peste 111.000 au primit prima doză.
  • Șeful Terapia acuză Agenția Medicamentului că ține de 6 luni blocată producerea unui antiviral din tratamentul administrat pacienților COVID.
  • Și iarna asta scăpăm de val. De cel al scumpirii facturilor la energie. Parlamentul a votat plafonarea prețului la curent electric și gaze – 6 milioane de familii din România vor primi reduceri!
  • Industria gaming-ului din România a raportat o cifră de afaceri de 218 milioane de euro din 2020. Suma reprezintă o creștere de 19% față de 2019. Anul trecut, firmele autohtone au dezvoltat 22 de titluri. Printre cele mai cunoscute sunt Watch Dogs: Legion și Fifa 21.
  • Democrații din SUA discută săptămâna aceasta în Senat o nouă lege pentru impozitarea miliardarilor americani, după ce s-a descoperit că aceștia au plătit taxe infime în ultimii ani. Măsura vizează taxarea primilor 10 miliardari ai Americii cu 276 de miliarde de dolari în următorii 5 ani. Elon Musk ar trebui să plătească impozite de 50 de miliarde de dolari, Jeff Bezos – 44 de miliarde, Bill Gates- 19 miliarde.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT