România a depășit ieri un prag psihologic important. Numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În timp ce Regatul Unit și Uniunea Europeană vaccinează milioane de oameni, țări precum Kosovo, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina încă așteaptă primele livrări de seruri.

Un raport al Agenției Executive pentru Educație a Comisiei Europene arată că România este în top 3 țări europene cu cele mai puține zile de școală, respectiv 165. Italia, de exemplu, are 200 de zile de școală într-un an.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Franța începe testarea masivă în școli. Se vor face 200.000 de teste pe săptămână. „Cu testele de salivă, credem că aproape toată lumea va fi de acord să fie testată”, a spus ministrul francez al Educației

Anul trecut, în România, au fost depuse 6,138 de cereri de azil de către persoanele aflate în nevoie de protecție internațională. Asta înseamnă cu 137% mai mult decât în 2019, arată datele Inspectoratului General pentru Imigrări.

Ministerul Fondurilor Europene vrea sa aloce un milliard de euro pentru împăduriri. Să știi că 3 hectare de pădure dispar în fiecare oră din cauza defrișărilor necontrolate.

Telefoanele depășesc televizoarele ca popularitate. Americanii petrec 4 ore pe zi butonând telefonul și numai 3.7 ore în fața televizorului.

Prințul Charles își vizitează tatăl înternat în spital. În vârstă de 99 de ani, Prințul Philip a fost internat marți seară ca „măsură de precauție pentru o stare de rău”.

Thrillerul de acţiune „Reminiscence”, cu Hugh Jackman în rol principal, va fi lansat în cinematografe şi pe HBO Max, pe 25 august.

Și Azi este Ziua Internațională a Limbii Materne. Sărbătoarea a fost anunțată de UNESCO pentru prima oară pe 17 noiembrie 1999.