Știrile de la ora 11.00, prezentate de Andreea Perminova, 1 martie 2021

Trump a spus într-o conferință aseară așa: noi vom fi victorioși și America va fi și mai puternică și mai măreață decât până acum! În felul acesta a avansat ideea că va candida a 3-a oară la președinția Statelor Unite.

Donald Trump l-a criticat, aseară, pe Joe Biden şi a pledat pentru consolidarea Partidului Republican. A negat zvonurile privind intenţia de a înfiinţa o altă formaţiune politică.

Dacia opreşte pentru încă două zile producţia din cauza lipsei de componente electronice.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, are o veste bună. Spune că respectarea tradiției de 1 Martie nu este un pericol în școli, cât timp regulile de protecție sunt respectate.

De azi, România vaccinează 30.000 de oameni în fiecare zi. Vor fi și zile în care vom depăși 40.000 de oameni vaccinați, spune Valeriu Gheorghiță.

Numărul infectărilor cu SARS-Cov-2 este în creștere la nivel mondial. În Europa mai multe state pregătesc noi restricții. Cehia revine la lockdown, iar Franța ar putea lua o decizie similară începând cu 6 martie

Astăzi ajung în România peste 200 de mii de vaccinuri de la Pfizer. Este cea mai mare tranșă cu acest ser, primită până acum.

Vaccinul de la Johnson and Johnson, primul din lume care este administrat într-o singură doză, a fost aprobat oficial în regim de urgență de FDA în Statele Unite ale Americii

Producătorul de țigarete BAT (producătorul Glo) a dat în judecată Philip Morris (producătorul IQOS) pentru încălcarea brevetelor.

Și stii că pe 1 martie 1998, Titanic devenea primul film cu încasări de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume.