Dominic Fritz este din nou în izolare și va lucra de acasă, în următoarele zile. Totul după ce viceprimarul și secretarul Primăriei Timișoara s-au îmbolnăvit de Covid-19

Nu vei avea parte de restricții mai dure, dar nici de o relaxare a lor, de Sărbători, te anunță Raed Arafat.

El spune că autoritățile nu vor permite circulaţia până la ora 1:00, în noaptea de Crăciun şi de Anul Nou, aşa cum au propus reprezentanţi Horeca.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Danemarca va închide centrele comerciale, în perioada sărbătorilor. Astfel că din 24 decembrie până pe 3 ianuarie vor mai fi deschise doar magazinele alimentare şi farmaciile.

Iar în Olanda, Biserica Catolică a anulat toate liturghiile publice, din ajunul Crăciunului. Slujbele vor fi oficiate fără public şi difuzate la televizor şi pe internet.

Un laborator din Franța lansează un nou test capabil să detecteze Covid, dar și să facă diferența între virusul SarsCov2 și virusurile gripale A și B. Producătorul nu a anunțat, deocmadată, cât va costa acest test.

Gest frumos, de sărbători și un exemplu pentru noi toți: Un american a plătit peste 7.500 de dolari pentru facturile a 114 familii, care riscau să rămână fără gaze și apă de Crăciun. Tu ce faptă bună vei face de sărbători?

„Nu am îndoieli. Putin a ordonat să fiu otrăvit”, spune Aleksei Navalnîi, într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica. El spune că Noviciok nu poate fi produs decât într-un laborator de stat secret al Moscovei.

Un inel care a fost purtat de Jennifer Lopez va fi scos astăzi la licitație, în București. Prețul de pornire este de 25 de mii de euro.

În viitor, Facebook ar putea să-ți citească gândurile. Compania a început să dezvolte un senzor neuronal care va detecta gândurile oamenilor și le va transpune în realitate.