Azi ai parte de vreme mai rece decât ieri, cu maxime de numai 17-18 grade celsius la amiaza. Partea bună e că ploile s-au mai oprit și că va fi o zi însorită. Doar prin nord-vest vor mai fi nori și ploi trecătoare.

Amenzi de 10.000 de lei şi dosare penale. Cu asta s-au ales administratorii de restaurante care au organizat, aseară, diverse petreceri şi mese festive.

Iți aduc aminte că evenimentele private la interior sunt interzise din 15 octombrie, indiferent de numărul participanților.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Bucureștiul e la un pas de restricții suplimentare. Rata de infectare din Capitală a fost, ieri, de 2,75 la mia de locuitori.

Odată atinsă limita de 3 cazuri la mia de locuitori, masca devine obligatorie peste tot în aer liber, localurile se închid la interior iar școlile trec în scenariul roşu.

Franţa a mai doborât un record: a înregistrat peste 32 de mii de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Franța a reintrodus de ieri carantina de nopte.

Proteste anti-restricții la Londra. Mii de oameni s-au adunat ieri în centrul capitalei Britanice. Ei consideră că restricțiile sunt inutile și încalcă drepturilor omului.

Londra a trecut la nivelul 2 de risc ridicat. Locuitorii orașului n-au voie să se viziteze unii pe alții, decât dacă fac parte din aceeași familie sau sunt prieteni apropiați.

Astăzi este Ziua Europeana Împotriva Traficului de Persoane. România este una dintre principalele surse de oameni traficaţi pentru sex sau muncă în Europa.

Imaginea virală a lunii vine din Dubai, unde un bebeluș trage masca medicului imediat după ce s-a născut. Medicul a postat poza pe Instagram și mulți internauți spun că e fotografia anului.