Astăzi afli dacă profesorii copilului tău vor avea salarii mai mari sau dacă bunicilor noștri le va crește punctul de pensie cu 40. Senatorii și deputații se reunesc să dezbată legea rectificării bugetare.

Și în timp ce Executivul spune că nu are bani pentru toate aceste majorări, BNR avertizează: doar creșterea punctului de pensie 40% va duce deficitul bugetar la 11% din PIB.

Este marți, dar ar putea fi foarte bine ziua serialelor. De-a lungul timpului, pe 22 septembrie au fost lansate primele episoade din mai multe seriale celebre. Printre ele: Charlie`s Angels, Baywatch, Friends, Lost şi The Good Wife.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Și tot azi este Echinocțiul de toamnă. Până la Solstițiul din 21 decembrie, ziua o să scadă treptat, iar noaptea devine din ce in ce mai lunga.

Tu îți lași copilul pe Youtube? Un britanic a dat în judecată Google, care deține platforma video și care, spune el, țintește ilegal promovarea conţinutului care crează dependenţă copiilor. Bărbatul cere daune de 3 miliarde de dolari.

Și ca să înțelegi mai bine speța, te poți uita la The Social Dilemma, pe Netflix. Este un documentar în care experţi ce au lucrat la Google, Facebook sau Twitter îți explică ce se ascunde în spatele acestor rețele.

Dacă ajungi în Anglia, în perioada următoare, nu vei mai putea sta în oraș până târziu. Toate barurile, pub-urile și restaurantele, se vor închide, de joi, la 10 seara.

Pompierii din Los Angeles se luptă din nou cu flăcările. Un incendiu uriaş a izbucnit în munţii de la nord-est de oraşul californian. Mulți locuitori au fost deja evacuați și nu există victime.

Airbus îți arată azi noul său model de de avion, care va fi alimentat cu hidrogen. Constructorul promite zboruri cu „zero emisii”, până în 2035.

Simona Halep este campioană la Roma, după ce Karolina Pliskova a abandonat partida în setul al doilea. Este al treilea turneu WTA pe care Simona îl câştigă, anul acesta. Urmează Roland Garros.