Antreprenorii din Horeca se întâlnesc, astăzi, cu guvernanții, după ce restaurantele și cafenelele au fost închise, din nou, la interior. Ministrul Câțu promite să-i scutească de plata impozitelor specifice, până la sfârșitul anului.

Lista de promisiuni este, însă, mai lungă. Dacă ai firmă, îți vei putea plăti datoriile eșalonat, pe parcursul a 12 luni. E vorba doar de restanțele acumulate după declararea stării de urgență.

Mai mult decât atat, îți vei putea testa angajații pentru Covid19, pe cheltuiala statului, nu din propriile buzunare. Testele vor fi trecute la cheltuieli deductibile.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Toate acestea sunt cuprinse într-o ordonanță de urgență, care ar putea adoptată în următoarea ședință de Guvern.

Din octombrie, anul viitor, nu vei mai putea intra în Marea Britanie doar cu cartea de identitate. Vei avea nevoie și de pașaport. Este una dintre consecințele post-Brexit.

Guvernanții îți promit zile libere plătite, ca să stai acasă cât timp copilul tău va face școală online. Măsura se aplica pe toată perioada stării de alertă.

ALDE și Pro România fuzionează. Noul partid se va numi Pro România Social Liberal și își propune să fie o adevărată forță de opoziție, spune Călin Popescu Tăriceanu.

După Terminator şi RoboCop, este rândul lui Rambo să devină personaj în jocul Mortal Kombat 11. Vocea personajului va fi chiar a lui Sylvester Stallone. Upgrade-ul cu Rambo va fi disponibil luna viitoare.

Amazon și-a propus să-și schimbe mașinile folosite pentru livrare și a prezentat noua furgonetă sută la sută electrică, cu tehnologii de ultimă generaţie. Amazon speră să aibă 10 mii de mașini până în 2022.

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington vor fi protagonistele unui documentar pentru AppleTV. „The Supermodels” va urmări ascensiunea lor la New York la sfârşitul anilor ‘80 şi succesul mondial din deceniul următor.