Bistrița Năsăud are două localități cu restricții noi din cauza faptului că au depășit 1,5 cazuri de infectare, raportate la 1000 de locuitori.

Cutremur atipic în România. S-a produs în Suceava și a avut o magnitudine de 3 pe scara Richter.

Mai mulți oameni au fost înjunghiați în Birmingham. Poliția britanică tratează incidentul ca unul major de securitate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Erdogan avertizează Grecia că trebuie să intre în discuții privind disputa teritoriilor din Mediterană. “Ori înțeleg așa, ori în teren, cu forța”, spune președintele Turciei.

Cele mai căutate job-uri din luna august au fost cele de șofer, inginer și contabil, arată cele 600.000 de căutări de pe ejobs.ro

CEO ul Telecom Italia declară că nu ar avea o problemă să dezvolte tehnologia 5G fără Huawei, asta pentru că principalul lor furnizor este Ericsson.

Un grup italian de extremă dreapta a protestat împotriva purtării măștii și a măsurilor impuse de Guvern. Premierul Giuseppe Conte a răspuns protestatarilor cu bilanțul deceselor cauzate de coronavirus: peste 35.000 de italieni.

Google își construiește propriul oraș. Noul campus se va întinde pe 16 hectare, chiar lângă sediul central din California.

Simona Halep se pregătește pentru turneul de la Roma. Openul italian se ține între 12 și 21 septembrie.

Kavan cunoscut ca cel mai singur elefant din lume, primește șansa la o viață liberă. Elefantul a fost închis timp de 30 de ani într o grădină zoologică din Pakistan, în condiții îngrozitoare.