Dacă locuiești în orașul Bragadiru sau în comuna Chiajna, nu-ți arunca declarația pe proprie răspundere. Prefectura Ilfov te anunță că se prelungește carantina cu încă 7 zile.

Înarmează-te cu răbdare dacă pleci la cumpărături pentru că vei sta la cozi. Programul magazinelor s-a prelungit până la ora 22, dar accesul clienților va fi limitat.

Neoficial, din această dimineață încep negocierile pentru coaliția de guvernare. Oficial, luni, primii la discuțiile cu Iohannis, vor fi cei de la PSD.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Nu-ți face prea multe planuri pentru weekend. În București se anunță ploi, vânt și burniță. Temperaturile vor fi între 2 și 8 grade.

Știu că îți fierb călcâiele să te urci pe skiuri pentru că s-au deschis pârtiile, dar trebuie să știi că telecabinele vor funcționa la 50% din capacitate.

OMS este acuzată că ar fi conspirat cu Ministerul Sănătății din Italia pentru a scăpa de un raport care dezvăluia gestionarea proastă a pandemiei de covid.

Dacă ai un avion de prins în această noapte, poți merge cu trenul de la Gara de Nord, la aeroport. Călătoria va dura 20 de minute și va costa 4 lei.

Suedia analizează posibilitatea introducerii unei monede digitale. Știi deja că Suedia este țara cu cel mai redus grad de utilizare a numerarului.

Robert Lewandowski, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo se luptă pentru trofeul FIFA „The Best”, care va fi decernat pe 17 decembrie.

Locuința ta de vară e la țară? Te întreb asta pentru că pe 12 decembrie 1992, se înființa trupa folk Pasărea Colibri