Azi s-a împlinit un an de când a fost declarată stare de urgență. România a pierdut 21.500 de oameni în lupta cu virusul, dar a câştigat speranţa că va fi bine.

România a decis continuarea vaccinării cu AstraZeneca. Serul a fost suspendat în Franţa, Germania, Spania, Italia şi alte ţări din UE

Îți spun că nici Australia nu intenționează să oprească folosirea vacinului AstraZeneca. ”Serul are succes în protejarea contra Covid-19 și trebuie folosit în continuare”, a spus medicul-șef al Australiei, Paul Kelly.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Iar Moderna a început testarea pentru un nou vaccin împotriva COVID-19. Serul va putea fi stocat în frigidere în loc de congelatoare, ceea ce îl face un candidat excelent pentru țările în curs de dezvoltare.

În București, vor fi amplasate alte două unități mobile de Terapie Intensivă, la Spitalul „Sfântul Ioan” și la „Victor Babeș”.

Filmul Colectiv în regia lui Alexander Nanau a obținut o dublă nominalizare la Oscar

Elon Musk, și-a schimbat denumirea job-ului. Pe lângă titlul de de director general al Tesla, își spune acum și “technoking”. Iar directorul financiar a fost numit master of coin – ca Tyrion Lannister din Games of Thrones.

Din 15 aprilie vei putea să mergi în vacanță în Turcia fără test PCR, dacă în țara ta rata de îmbolnăvire este mică.

În primele două luni ale anului, înmatriculările de autoturisme în România au scăzut cu 40%.

Un medic din Cluj stabilit în SUA a fost desemnat cercetătorul anului 2021 pentru contribuția remarcabilă în cercetarea schizofreniei.