Dezastru în Taiwan, după ce un tren a deraiat în timp ce traversa un tunel. Cel puțin 36 de persoane au murit, iar alte 72 sunt rănite.

Chiar dacă te-ai vaccinat, tot vei purta mască. „Nu putem să știm dacă suntem în procentul celor 95% care am dezvoltat anticorpi protectori sau suntem în procentul celor 5% care nu avem un nivel suficient de protecție”, spune Valeriu Gheorghiță.

Cooronatorul campaniei de vaccinare te anunță și că în România imunizarea populației a ajuns la 15%.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Ți s-a spus că că vaccinarea e opțională. Azi afli de la premierul Mario Draghi că farmaciștii și cadrele medicale din Italia vor fi obligați să se vaccineze anti-Covid. Dacă refuză, riscă să fie suspendați pentru tot restul anului, fără plata salariului. 

Peste 400.000 de doze de vaccin AstraZeneca ajung azi la Institutul Cantacuzino. În total am primit aproape nouă sute de mii de doze de vaccin și au fost administrate aproape 360.000

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou expiră azi. Reprezentanții Metrorex spun că pun în pericol siguranța transportului subteran.

În iulie va începe vaccinarea copiilor între 12 și 15 ani, anunță Valeriu Gheorghiță

Facebook implementează filtre pentru fotografia de profil a celor vaccinați. Să știi că sunt în plan două versiuni: prima pentru cei care susțin campania de vaccinare, a doua pentru cei care au fost deja vaccinați.

Vrei să te muți pe altă planetă? Caută una din mijlocul galaxiei, îți spune ultimul studiu din jurnalul de știință Astronomy and Astrophysics. Cel mai sigur loc pentru viață în Calea Lactee este la aproximativ 26.000 de ani lumină de centrul său.

Sexul de ocazie e regretat atât de bărbați cât și de femei. Doar că bărbații regretă că au avut prea puține aventuri, în timp ce femeile regretă pur și simplu. Asta a descoperit un studiu publicat în Evolutionary Psychology