Știrile de la ora 11.00, prezentate de Raluca Maniță, 23 februarie 2021

Facebook s-a împăcat cu Australia. Reia difuzarea știrilor, după ce guvernul de acolo va modifica legea care îi obligă pe giganţii IT să plătească mass-media.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 a fost aprobat, luni seara. Guvernul a aprobat şi hotărârea privind plata salariilor restante ale minerilor.

Va fi anchetă a Ministerului Sănătății la Institutul Matei Balș, pentru modul în care a fost gestionat transferul pacienților în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Între timp FDA le-a cerut producătorilor de vaccin să lucreze la versiuni ale serurilor care să țină pasul cu noile mutații ale coronavirusului.

Boris Johnson deschide stadioanele britanice pentru suporteri. De luna viitoare, cel mult 10.000 de fani pot să vadă un meci. La noi nu se știe nimic.

Italia însă nu se relaxează. Prelungește interdicția de călătorie între regiuni. În orașele și comunele din zonă roșie nu sunt permise vizitele.

Și Rivera franceză va fi în carantină în următoarele două weekenduri. Locuitorii de pe Coasta de Azur din vor putea ieși din casă maximum o oră, pe un perimetru de cinci kilometri în jurul locuinței.

Mai rapid pe autostradă decât pe teren! Atacantul FCSB Florinel Coman a condus mașina cu 165 km/oră. Are dosar penal pentru că nu ar fi avut permis de conducere.

Samsung intră pe piața ochelarilor inteligenți. Modelul lor poate să proiecteze în spațiu display-uri cu care utilizatorul poate interacționa.

Legendarul duo parizian Daft Punk s-a despărțit. Thomas Bangalter și de Homem Christo și-au anunțat retagerea printr-un videoclip intitulat Epilog.