Știrile de la ora 11.00, prezentate de Raluca Maniță, 8 octombrie 2020

Știrile de la ora 11.00, prezentate de Raluca Maniță, 8 octombrie 2020

Astăzi, plouă în cea mai mare parte a țării. Vremea rămâne mohorâtă și ploioasă până duminica.

Sute de angajați din domeniul ospitalității au ieșit aseară în Piața Victoriei, în semn de protest la decizia guvernului de a închide restaurantele.

Și trebuie să știi că Industria valora 5 miliarde de euro anul trecut. Acum, vânzările au scăzut cu 80%.

Iohannis vrea ca SRI să nu se mai implice în anchetele penale. Procurorii investighează, iar judecătorii fac dreptate, spune președintele.

Aglomerația de la metrou a devenit subiect de scandal pe interent. Horeca se închide dar la metrou e ok sa ne călcăm pe picioare – e subiectul principal de discuție.

În ultimele 24 de ore au fost 2958 de cazuri noi de covid, un alt record al infecțiilor și 82 de oameni au decedat.

Naționala de fotbal a României are diseară cel mai important meci de până acum – România Islanda. Dacă învinge, merge mai departe în lupta de calificare pentru Euro 2020.

Asteroid Hunters’ noul documentar IMAX care îi sărbătorește pe oamenii de știință și inginerii care ne apără de amenințarea asteroizilor, e lansat azi în State. Curând și la noi.

7 noi studii publicate in Journal Of Plasma Physics arată că un reactor viabil de fuziune nucleară – ar putea fi aici chiar în 2025.

Sistemul informatic al CNAS a picat, din nou! Medicii de familie nu pot accesa retete electronice pentru pacienti, si nici nu pot utiliza cardul de sanatate in cabinete!