• Elevii se vor întoarce fizic la școală în funcție de rata de vaccinare din fiecare unitate. În școlile unde este mai mică de 60%, elevii rămân în online. Ministrul Educației, Sorin Cîmpenu a anunțat astăzi că 441 de școli vor începe luni școala fizic.
  • PNL nu hotărăște astăzi cu cine va face alință. Liberalii vor avea ședința decisive abia luni. Până atunci, se mai poartă discuții informale, atât cu PSD cât și cu USR. Marcel Ciolacu a spus că în acest weekend PSD și PNL vor negocia un program de guvernare comun.
  • Parlamentul francez decide azi dacă prelungește passul sanitar până pe 31 iulie 2022, în pregătirea valului 5 și 6 al pandemiei. Senatul francez, dominat de Opoziție, a respins aseară prelungirea passului în varianta Guvernului, iar astăzi este așteptat votul decisiv al Adunării Naționale a Franței.
  • 57% din germani vor vaccinare obligatorie, în timp ce 39% se declară împotrivă, potrivit unui sondaj dat publicității de televiziunea de stat.
  • Primarul ales al New York-ului, Eric Adams, a scris pe Twitter că își va lua primele trei salarii în Bitcoin. Democratul promite că oraşul va deveni ”un centru al industriei cirptomonedelor”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ