• CNSU tocmai a anunțat noile măsuri restrictive. Măștile de tip chirurgicale și FFP2 înlocuiesc măștile textile. În magazine distanța între persoane trebuie să fie de 2 m. Măsurile se aplică de la 8 ianuarie.
  • Autorităţile din Rio de Janeiro au decis să suspende uriaşele defilări stradale ale următorului carnaval din cauza răspândirii variantei Omicron după sărbătorile de sfârşit de an.
  • Guvernul vrea să facă un task-force din 17 specialiști în IT care să monitorizeze toate reformele și investițiile de digitalizare din PNRR, inclusiv cloud-ul gevernamental de 500 de milioane de euro.
  • Dacă îți place să schiezi, dar nu ești expert, să știi că ai ai două noi pârtii destinate începătorilor. În Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Prima dispune de un o instalație de teleschi de 420 de metri și nocturnă. Iar a două are trei trasee și o pârtie de sanie.
  • Braşovul va fi conectat pe autostradă mai întâi de Sibiu şi după aceea de Bucureşti, susține Sorin Grindeanu. Astfel se va conecta Braşovul la infrastructura Europei de Vest prin autostrăzile Sibiu-Făgăraş şi Făgăraş-Braşov şi

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.