• Criza politică din România mai scrie astăzi un episod. Dacian Cioloș se vede iar cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor să stabilească dacă refac sau nu Coaliția de guvernare.
  • Incidența în Capitală a ajuns astăzi la 15,83 infectări la mia de locuitori. Astfel se menține un trend ascendent. Ieri a fost de 15.42 la mie.
  • Certificatul verde aduce noi proteste în Italia. De astăzi, acolo nu mai poți munci dacă nu ai un Green Pass. Măsura e valabilă atât pentru angajații de la stat, cât și pentru cei de la privat. Peste 2,5 milioane de angajați nu au vaccinul făcut și refuză imunizarea.
  • Florin Cîțu propune introducerea certificatului verde pentru toate activitățile publice. Doar că dorința lui devine lege numai dacă va vrea și Parlamentul. După o discuție cu premierul interimar, Raed Arafat a declarat că accesul în magazinele esenţiale nu va fi condiţionat de certificatul verde.
  • Cazurile de COVID cresc de la o zi la alta în jurul tău. Totuși, eu îți voi vorbi și despre lumea care încet-încet revine la normal. Thailanda și Australia de azi, se redeschid pentru turiști.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA