• Comisia Europeană anunță dacă aprobă vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Ieri, Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat autorizarea vaccinului.
  • Rectificarea bugetară trece mai întâi prin pixul liderilor de partid, înainte să fie adoptată de guvern. Coaliția se întâlnește astăzi, convocată de Florin Cîțu. El spune că a lăsat gata proiectul de rectificare, cu un deficit de 4%. Proiectul de astăzi e construit pe un deficit de peste 7 procente.
  • Bilanțul covid de astăzi arată cam așa: România numără azi 1.958 de cazuri noi de Covid-19 iar 115 persoane și-au pierdut viața.
  • Pentru România este mai importantă vaccinarea celor neimunizați, nu administrarea dozei booster, spune noul ministru al sănătății Alexandru Rafila. Administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importantă mai ales pentru ţările cu o acoperire vaccinală de 70 – 80%.
  • România are prima bancnotă pe care apare chipul unei femei. De pe 1 Decembrie vei putea plăti cu noua bancnotă de 20 de lei pe care o vei regăsi pe Ecaterina Teodoroiu.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN