• Florin Cîțu se întâlnește cu Marcel Ciolacu la ora 14, pe teren neutru, adică la Parlament. Discuția are loc în contextul în care liberalii au hotărât să negocieze și cu PSD formarea unei majorități. Atât PSD cât și PNL susțin că vor funcția de prim-ministru.
  • Primarul Capitalei merge la guvern în mai puțin de o oră. Nicușor Dan îi cere premierului Florin Cîțu 368 milioane de lei ajutor pentru această iarnă. Pe lângă Nicușor Dan, alți 27 de primari au nevoie de bani. 1,56 de miliarde ar fi suma necesară.
  • Scade ușor numărul cazurilor de Covid-19, în ultimele 24 de ore au fost raportate 8.971 cazuri. Și incidență în București este în scădere, astăzi a ajuns la 12,44 de cazuri la mia de locuitori. Însă numărul deceselor rămâne ridicat, 434 de oameni au pierdut lupa cu virusul în ultima zi.
  • Federația Asociaților de Părinți cere descentralizarea deciziei cu privire la închiderea școilor. Astfel, la o rată de infectare de peste 6 la mie, directorii să decidă dacă trec în online. Părinții vor și eliminarea tezelor în acest semestru.
  • Organizația Mondială a Sănătății a aprobat utilizarea unui nou vaccin anti-covid. Se numește Covaxin, are o eficiență de 78% și este dezvoltat complet de India.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT