• Bilanțul Covid este într-o ușoară scădere. România numără 8.682 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. 1.440 de pacienți sunt internați la ATI. Iar la nivel Național mai sunt libere 8 paturi la Terapie Intensivă pentru bolnavii de Covid.
  • Organizatorii protestului de aseară, din București, riscă amenzi între 2.000 și 10.000 de lei, iar participanții între 500 și 2500 de lei. Jandarmeria lucrează încă la identificarea participanților la protest.
  • De astăzi au intrat în vigoare noile măsuri aprobate de guvern. Astfel în localitățile cu incidență de peste 6 la mie, testul negativ nu este luat în considerare, și doar cei vaccinați și care au trecut prin boală sunt excluși de la restricții.
  • USR PLUS dă cu minus. De azi se schimbă și numele formațiunii. Delegații partidului au decis ca PLUS să iasă din denumire, astfel, formațiunea condusă de Cioloș va fi de acum doar USR. Revine și la vechea siglă pe fond exclusiv albastru.
  • Ungaria se oferă să ajute România în tratarea pacienților cu Covid-19, după incendiul de la Constanța, unde 7 pacienți și-au pierdut viața, anunță ministrul de externe al Ungariei.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ