Documentarul „Colectiv” se află pe lista scurtă a nominalizărilor la Oscar la două categorii, „cel mai bun documentar” și „lungmetraj internațional”.

Sorana Cîrstea a ajuns în turul trei, la Australian Open, după ce a reușit una dintre cele mai importante victorii din carieră: a trecut de Petra Kvitova, locul 8 WTA.

De astăzi, te poți programa la vaccin și cu serul de la AstraZeneca, iar peste 5 zile începe imunizarea propriu-zisă. Din 15 februarie vor fi deschise încă 180 de cabinete noi de vaccinare.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Miniștrii lui Florin Cîțu merg, astăzi, la Spitalul Militar Central, din București, ca să primească cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid. Premierul a primit sâmbătă doza de rapel.

Hackeri din Coreea de Nord au sustras sute de milioane de dolari pe tot parcursul anului 2020 pentru a finanța programele de rachete nucleare și balistice ale țării, potrivit unui raport confidențial ONU citat de CNN.

Japonia a rezervat 144 de milioane de doze de vaccin Pfizer, dar nu are suficiente seringi care pot extrage șase doze din fiecare flacon, relatează The Guardian.

Agenția Europeană a Medicamentului a acceptat cererea pentru autorizarea vaccinului Sputnik. Urmează acum să se decidă dacă serul rusesc va fi aprobat sau nu în Uniunea Europeană.

Facebook este ţinta unui al doilea proces colectiv în Marea Britanie, pentru că nu a protejat datele a un milion de persoane din Anglia şi Ţara Galilor

Echipa lui Navalnîi îi pregătește lui Putin o dedicație luminoasă, de Ziua Îndrăgostiților. Simpatizanții sunt îndemnați să iasă din case, duminică seară, la ora 8, să aprindă lanternele de la telefoane și să formeze inimioare din lumini.

Și azi ai parte de vreme caldă, cu temperaturi maxime de până la 18 grade celsius. În nord și nord-est va fi mai frig și va ploua. Dacă ești în București, te bucuri de o zi călduroasă cu soare.