Au fost descoperite 2 cazuri de tulpină Africană în România, în două orașe diferite. În total sunt 150 de cazuri cu tulpini noi.

Poliția Bacău are o conducere nouă. Comisarul șef Toader Buliga a preluat șefia, după scandalul de la Onești. Până acum, era director general adjunct al Direcției de Management Resurse Umane din M.A.I.

Ungaria intră într-un nou lockdown până pe 7 aprilie. Școlile primare, grădinițele și magazinele neesențiale vor fi închise.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Italia a blocat un export de vaccinuri AstraZeneca, de 250.000 de doze, care avea destinația Australia. Este prima dată când UE se folosește de acest mecanism.

Sorin Cîmpeanu nu vine cu vești bune pentru elevi. Anul școlar 2022-2023 ar putea începe mai devreme. România are unul dintre cei mai scurți ani școlari din UE.

Trei din cei nouă polițiști acuzați că au torturat doi bărbați au fost arestați preventiv.

Nicușor Dan spune că va fi creată o centrală provizorie la CET Titan, care să ajute la furnizarea căldurii și apei calde fără probleme.

Sper că te-ai bucurat de ultimele zile frumoase, pentru că de mâine temperaturile scad până la 3-4 grade și sunt așteptate ninsori la munte.

Ai stat acasă, dar nu ai stat degeaba. Produsele din categoria „casă și grădină” au fost cele mai căutate, anul trecut, cu 39% mai mult decât în 2019.

În scurt timp, Papa Francisc va ajunge în Bagdad, fiind primul suveran pontif care ajunge în Irak, țară macinată de război și terorism.

Pe 5 martie 1889 a avut loc, la Ateneul Român, primul concert al Societății Filarmonice Române, astăzi, Filarmonica George Enescu.