Pe un ton total diferit față de Trump și Biden, dezbaterea dintre Kamala Harris și Mike Pence a avut ca teme principale pandemia de Covid, China și schimbările climatice. Cei doi candidează pentru funcția de vicepreședinte al SUA.

Naționala de forbal a României își joacă ultima șansă pentru calificare la Euro. În seara aceasta, de la 21.45, are loc meciul cu Islanda.

Donald Trump a declarat că infectarea cu noul coronavirus a fost o „binecuvântare de la Dumnezeu” care i-a dat posibilitatea să fie expus tratamentelor experimentale.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Angajații din HoReCa au protestat în Piaţa Victoriei din Bucureşti aseară. N-au fost singuri. Și clienți de restaurante au ieşit în stradă, în semn de solidaritate pentru industria HORECA.

Coldplay scot la licitaţie o lucrare grafică făcută pentru albumul şi turneul lor A Head Full Of Dreams, din 2015, pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de coronavirus.

Acum 93 de ani, pe micul ecran apărea film mut „The Second Hundred Years” cu Stan Laurel și Oliver Hardy, cunoscuți ca Stan și Bran. Până în 1951, cei doi au jucat în 107 filme.

Pandemia de covid va crește sărăcia extremă în acest an, pentru prima dată după mai bine de doua decenii. Aproximativ 115 milioane de oameni vor suferi din această cauză.

Polițistul care este acuzat că l-a sufocat pe George Floyd cu genunchiul a fost eliberat pe cauțiune pentru care a plătit 1 milion de dolari.

Comuna Cuca din Galați este prima localitate din țară care intră în carantină după impunerea noilor reguli. Oamenii pot intra sau ieși doar cu declarație pe propria răspundere.

Nu îți planifica prea curând vreo plecare în Italia sau Germania pentru că vei sta 14 zile în carantină. România a fost inclusă de cele două țări pe lista roșie.