Elevii care învață la București nu scapă de ore chiar dacă școlile se transformă în secții de vot. Cursurile se țin online până marți.

O seră pe acoperiș, cât trei stadioane făcută la Montreal, a devenit cea mai mare din lume: poate să hrănească 80 de mii de localnici.

Polonia este mai dependentă de cărbune decât orice alt stat din UE – il folosește pentru 75% din energia electrică și impiedică astfel eforturile activiștilor de mediu legate de schimbările climatice.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Sute de amprente fosilizate, vechi de 120 de mii de ani, au fost descoperite în Arabia Saudită. Studiul publicat in Science Advances spune că ar fi umane.

Poate ai refuzat în această perioadă să călătorești cu avionul ca să te asiguri că nu te expui. Compania aeriana Alitalia vine cu o idee. Zboruri testate Covid – fiecare pasager trebuie să confirme ca are test negativ.

Observi și tu în jurul tău că numărul vegetarienilor crește de la an la an. Estimarile pentru următorii 20 de ani arată că vei găsi pe rafturi tot mai multă mâncare din proteine din plante.

Trump a atacat China în discursul din fața Adunării Generale a Națiunilor Unite. Președintele Statelor Unite acuză China că ar fi răspândit coronavirusul în întreaga lume.

La aceiași adunare președintele rus a pledat pentru un tratat internațional pentru interzicerea armelor în spațiu. Vlaimir Putin a oferit apoi vaccinul rus pentru Covid-19 angajatilor ONU.

Mașinile electrice nu se vor ieftini prea curând, a spus Elon Musk. Mai așteaptă!

Antrenorul David Mooies și doi jucători de la West Ham United au coronavirus. Chiar și așa, echipa a câștigat cu 5-1 meciul cu Hull City.

Indianul Zorawar Singh a sărit coarda pe role de 147 de ori în 30 de secunde și a intrat în Cartea Recordurilor. Șase ani s-a pregătit pentru asta.