Raed Arafat anunţă și la noi restricții orare suplimentare. Urmează să fie aprobate săptămâna asta. Șeful DSU a dat exemplu Franța, acolo unde carantina de noapte începe la 19.

Marea Britanie îi ameninţă cu amenzi de 5000 de lire pe cei care vor ieși din țară fără un motiv bine întemeiat. Parlamentul votează săptămâna viitoare.

Doi medici și o asistentă sunt anchetați în Siracuza, estul Siciliei, după ce un ofițer de marină a murit la câteva ore după administrarea serului de la Astrazeneca. Măsura este una de precauție.

Recomandări

MIZA I-A DAT DE GOL
ATAC-FANTOMĂ
VOR LUNA ȘI STELELE ÎNAPOI
ISRAELUL LOVEȘTE HEZBOLLAH
PREA MULȚI MORȚI
HARRY MERGE ÎN UK

Regatul Unit a vaccinat într-o singură zi aproape 850 de mii de persoane, cât Franța, Italia, Germania și încă 9 state europene la un loc.

Desființarea Secției pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie este dezbătută și votată, astăzi, în plenul Camerei Deputaților. Urmează votul din Senat.

Curtea Constituțională discută, astăzi, sesizarea privind desfiinţarea Institutului Revoluţiei. Proiectul, iniţiat de Guvern, a fost adoptat de Senat cu 84 de voturi „pentru” şi 54 „împotrivă”.

Și la ora la care ar trebui să înceapă ședința de guvern, Florin Cîțu a anunțat că se duce cu Iohannis să planteze copaci la Dăbuleni.

Modificări importante, în Programul Rabla. Dacă vrei mașină nouă, vei primi 7.500 de lei primă de casare, iar dacă mergi pe electric, poți primi până la 10 mii de euro eco-bonus.

Câte ore petreci pe zoom într-o zi? Citigroup introduce zilele de vineri fără meeting-uri interne pe Zoom. În această zi, angajații vor avea întâlniri pe Zoom doar cu clienții. Această inițiativă are rolul de a feri angajații de burnout, potrivit CNN.

Îmbracă-te gros și astăzi! Vremea rămâne rece, cu temperaturi maxime, la amiază, între -1 și 9 grade Celsius, cu cel mult 6 grade în București.