Din 1 decembrie 2025, românii ar putea călători în SUA fără vize, anunță ambasadorul Dan-Andrei Muraru. Asta după ce luni același anunț a fost făcut de ambasadoarea SUA la București.
Ordonanța privind creșterea salariului minim în construcţii, agricultură şi industria alimentară a fost scoasă de pe ordinea de zi. Totuși, Marcel Ciolacu a spus că salariul minim va fi majorat cu 10%, de la 3.000 de lei la 3.300 în deschiderea ședinței de Guvern.
Dumitru Buzatu află astăzi la ora 13 dacă rămâne în arest preventiv după ce a contestat decizia la Curtea de Apel Iași. Totodată, Buzatu a solicitat, prin avocat, amânarea judecării cauzei, pentru a putea studia dosarul.
Viitorul aeroport din București primește undă verde. Asocierea Consiliului Local Sector 4 și Consiliului Județean Giurgiu a fost aprobată. Aeroportul va fi unul internațional, cel mai mare din țară.
În această noapte, Ucraina a fost atacată în regiunile Odesa și Mikolaiv. Peste 30 de drone au fost distruse de apărarea aeriană ucraineană.
Centrul Greciei se află în stare de urgență după ce furtuna Elias a provocat mai multe inundații, transformând drumurile în râuri. Luna trecută, furtuna a ucis 17 persoane.
6 tineri din portugalia dau în judecată 32 de state la CEDO, pentru că nu au luat măsuri suficiente de combatere a crizei climatice și au pus în pericol sănătatea publică.
ChatGPT va primi acces să colecteze date din prezent de pe internet. Cunoștințele sale nu vor mai fi limitate la perioada septembrie 2021.
Bruce Springsteen şi-a amânat toate concertele pe care le mai avea de susţinut în 2023 din cauza unui ulcer stomacal.
Fără Lionel Messi, care e accidentat, Inter Miami pierde finala U.S Open Cup. Partida cu Houston Dyna mo s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA