• Lovitură pentru antreprenori. Guvenul pregătește ordonanța cu noile măsuri fiscale, care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie. Una dintre măsuri se referă la scăderea pragului la microîntreprinderi de la 1 milion de euro, la 500.000 euro, care se va impozita cu 1%.
  • Alegerea șefului CSM s-a amanat pentru 2022. Este o premieră în România. Niciun candidat, Andreea Chiș și Gabriela Baltag nu au strâns un numar suficient de voturi pentru a fi președinte.
  • Un incendiu de proporții a avut loc noaptea trecută într-o parcare subterană a unui bloc din Constanța. 250 de persoane au fost evacuate, 8 au fost transportate la spital iar peste 37 de mașini au fost distruse. Cauza nu a fost încă stabilită.
  • Regina Marii Britanii, Elisabeta aII-a a decis să anuleze prânzul tradițional înainte de Crăciun cu membrii familiei regale, pe fondul temerilor legate de creșterea cazurilor de COVID-19 în Marea Britanie.
  • Un număr record de 488 de profesionişti din domeniul mass-media se află la închisoare în întreaga lume, anunță organizaţia Reporteri Fără Frontiere în bilanţul său anual.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ