• Elevii se vor întoarce fizic la școală în funcție de rata de vaccinare din fiecare unitate. În școlile unde este mai mică de 60%, elevii rămân în online. Ministrul Educației, Sorin Cîmpenu a anunțat astăzi că 441 de școli vor începe luni școala fizic.
  • PNL nu hotărăște astăzi cu cine va face alință. Liberalii vor avea ședința decisivă abia luni. Până atunci, se mai poartă discuții informale, atât cu PSD cât și cu USR. Marcel Ciolacu a spus că în acest weekend PSD și PNL vor negocia un program de guvernare comun.
  • Parlamentul francez a prelungit folosirea certificatului verde până la 31 iulie 2022. Deși legea fusese respinsă de Senat, Adunarea Națională a tranșat în favoarea prelungirii pass-ului, pentru a pregăti valurile 5 și 6 ale pandemiei.
  • 57% din germani vor vaccinare obligatorie, în timp ce 39% se declară împotrivă, potrivit unui sondaj dat publicității de televiziunea de stat.
  • Primarul ales al New York-ului, Eric Adams, a scris pe Twitter că își va lua primele trei salarii în Bitcoin. Democratul promite că oraşul va deveni ”un centru al industriei cirptomonedelor”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN