• Rata anuală a inflaţiei în luna noiembrie 2021 comparativ cu luna noiembrie 2020 este de 7,8%, a anunțat INS. Prețul la gaze a urcat cu 49%.
  • Deficitul global de asistente medicale este în creştere. Cel puţin 115.000 de asistente au murit din cauza covid iar la nivel global exista un deficit global de 6 milioane înainte de pandemie, iar aproape 4,75 milioane de asistente urmează să se pensioneze.
  • CNCAV transmite că dacă ești vaccinat sau ai trecut prin boală, ai o protecție crescută în fața variantei Omicron. Asta după ce aseară a fost confirmat al 8-lea caz de infectare cu noua variantă în România.
  • Copilul tău va avea teste de salivă și în această săptămână, după ce azi-noapte a ajuns în țară o tranșă de 2 milioane. Testele urmează să fie distribuite către inspectoratele școlare județene, iar diseară sau mâine vor ajunge și în școli
  • În 4 ani vei circula pe autostrada A7, sau autostrada Moldovei, adică 500 de km. Cel puțin asta ne promite Guvernul Ciucă care astăzi a discutat despre asta în ședință de guvern. Au dezbătut și care proiecte vor primi finanțare din prima tranșa din PNRR.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?