• Sănătatea ar putea rămâne fără bani de salarii pentru luna decembrie. Cseke Attila spune că se caută mai multe soluții, dar că cea mai la îndemână ar fi rectificarea bugetară, după formarea noului Guvern.
  • Belgia și-a înăsprit măsurile împotriva coronavirusului, făcând munca la domiciliu obligatorie patru zile pe săptămână și intensificând purtarea măștilor.
  • Johnson and Johnson vrea să ceară aprobare din partea Agenției Europene a Medicamentului pentru a doua doză de vaccin. Studiile clinice arată că, după rapel, serul are o eficacitate de 100% în fața formelor grave de covid-19.
  • Thierry Breton, comisarul european pentru Piața Internă, ajunge azi în București. Va discuta cu președintele Klaus Iohannis, cu ministrul interimar al Sănătății, dar și Valeriu Gheorghiță despre îmbunătățiea campaniei de vaccinare și gestionarea pandemiei.
  • Fondurile de pensii private au platit peste 1 miliard de lei catre 115.000 de beneficiari, de la înființare și până la finele lunii septembrie 2021. Cea mai mare parte din sumă a fost plătită de fondurile de pensii private obligatorii

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE