• Dacă incidența într-o localitate este de sub 3 infectări la mie, atunci elevii se pot întoarce la școală fizic, chiar dacă rata de imunizare din rândul personalului nu a ajuns la 60%.
  • Noua coaliție social democrată care se formează în Germania vrea să modifice regulile de gestionare a pandemiei: obligativitatea Green Pass să includă și testare, iar testarea să fie gratuită, asigurată de stat.
  • Austria a exclus, de azi, testarea din certificatul verde. Vaccinare este valabilă numai 9 luni după doza a doua, dacă nu este făcut și doza 3 de vaccin. În Austria este nevoie de green-pass în restaurante, baruri, la coafor sau la cosmetică și pentru orice activitate cu mai mult de 25 de persoane.
  • Și tot de azi, poți face rapelul cu serul de la Johnson and Johnson, dacă ai mai mult de 6 luni de la prima doză. Valeriu Gheorghiță recomandă un vaccin pe bază de ARN mesager- Pfizer sau Moderna.
  • E zi decisivă azi pentru criza politică. Liberalii decid cu cine vor face majoritatea parlamentară: PSD sau USR. Șefii liberali se văd în această seară în Biroul Politic Național, iar PSD e la această oră în ședință.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI