• Criza politică din România mai scrie astăzi un episod. Dacian Cioloș se vede iar cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor să stabilească dacă refac sau nu Coaliția de guvernare.
  • Incidența în Capitală a ajuns astăzi la 15,83 infectări la mia de locuitori. Astfel se menține un trend ascendent. Ieri a fost de 15.42 la mie.
  • Certificatul verde aduce noi proteste în Italia. De astăzi, acolo nu mai poți munci dacă nu ai un Green Pass. Măsura e valabilă atât pentru angajații de la stat, cât și pentru cei de la privat. Peste 2,5 milioane de angajați nu au vaccinul făcut și refuză imunizarea.
  • Florin Cîțu propune introducerea certificatului verde pentru toate activitățile publice. Doar că dorința lui devine lege numai dacă va vrea și Parlamentul. După o discuție cu premierul interimar, Raed Arafat a declarat că accesul în magazinele esenţiale nu va fi condiţionat de certificatul verde.
  • Cazurile de COVID cresc de la o zi la alta în jurul tău. Totuși, eu îți voi vorbi și despre lumea care încet-încet revine la normal. Thailanda și Australia de azi, se redeschid pentru turiști.
    GATA

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT