7.000 de IMM-uri au aplicat pentru accesarea granturilor pentru capitalul de lucru în primele 10 minute de la lansarea etapei de înscriere, anunță ministrul Economiei Virgil Popescu, pe Facebook. Te poți înscrie până miercuri 28 octombrie, ora 20.00.

Creșterea punctului de pensie cu 40% trebuie evitată, pentru că economia nu o poate susține. Dacă nu va fi evitată, asta ar însemna creșteri imediate de impozite și tăieri de cheltuieli, arată un grup de economiști, printre care academicianul Aurel Iancu.

Topul Național al Firmelor 2020, clasament realizat de către Camera de Comerț și Industrie a României, înregistrează tendințe pozitive pentru toți indicatorii care au stat la baza realizării lui, cum ar fi: număr de companii, cifră de afaceri și profit.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Azi e ultima zi în care partidele pot depune listele de candidați pentru parlamentare. Sunt surprize peste tot. Unele dintre cele mai cunoscute figuri din politică nu se mai regăsesc pe liste.

Guvernul ia în ședința de astăzi decizii importante pentru părinți. Stabilește câte zile libere și ce bani iei dacă stai acasă cu copilul care face școală on-line.

Nelu Tătaru te anunță că se vor face controale în spitale. Pentru a vedea, exact, cum stăm cu infecțiile nosocomiale. Oficial, spune Ministerul Sănătății, în perioada pandemiei, 4.825 pacienți au luat COVID în timp ce erau internați.

Doar că cifra de la Sănătate nu coincide cu cea de la Instituția care răspunde de calitatea managementului îîn spitale. Din martie până în octombrie, spune ANMCS, peste 1.600 de pacienți s-au infectat în spital, 211 dintre ei cu COVID.

China încearcă să fure din Occident vaccinul pentru COVID-19. E acuzația lansată de Robert O’Brien, consilierul pentru securitate națională a președintelui Trump.

Tesla a raportat cel de-al cincilea profit trimestrial consecutiv, la venituri record de 8,8 miliarde de dolari. Profitul este stimulat de o creștere a livrărilor de mașini și a vânzărilor de credite de mediu către alți producători de automobile, relatează Reuters.

Încrederea şi gradul de satisfacţie în democraţie se confruntă cu cel mai puternic declin în rândul tinerilor, în aproape toate regiunile lumii, arată un studiu al Cambridge.