2.719 persoane s-au infectat cu SARS CoV-2, în ultimele 24 de ore. S-au făcut 26.744 de și 1.016 pacienți sunt internați la terapie intensivă.

Restaurantele, teatrele și cinematografele din București se redeschid începând de luni. Vor funcționa la capacitate de 30%.

Materia pierdută în timpul școlii online ar urma să fi recuperată pe parcursul a 16 săptămâni, anunță Sorin Cîmpeanu. Profesorii vor fi plătiți cu 100 de lei pe oră.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Peste 740.000 de români s-au programat la vaccinare, în etapa a II-a. Majoritatea au folosit platforma special dedicată. 35% sunt angajați din domenii esențiale.

Pfizer anunță că vrea să vaccineze și copiii. A înscris 2.000 de copii cu vârste între 12 și 15 ani într-un studiu.

Mii de persoane protestează în toată Rusia. Cer eliberarea lui Aleksei Navalnîi, opozantul lui Putin. Zeci de persoane au fost deja arestate.

Procesul de destituire a lui Donald Trump va începe pe 8 februarie. Trump urmează să fie judecat în Senat pentru incitare la insurgență, după asaltul asupra Capitoliului.

”Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccin”, a declarat Bill Gates, după ce a primit prima doză. Gates nu a menționat dacă s-a vaccinat cu Pfizer sau Moderna.

De mâine poți intra în Franța doar cu un test PCR negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de plecare

Italia blochează TikTok pentru utilizatorii a căror vârstă nu e verificată, după ce o fetiță de 10 ani a murit în timp ce participa la o provocare pe rețeaua socială.

Mănușile tricotate ale lui Bernie Sanders sunt stoc epuizat. Profesoara Jen Ellis, cea care le tricotează, spune că a fost asaltată de mii de comenzi.