Bilanțul orei 13.00: 7.773 cazuri noi de persoane infectate în ultimele 24 de ore.

Noapte grea pentru austrieci. Grupuri de teroriști înarmați au atacat trecătorii din Viena. Până acum sunt confirmați patru localnici morți, 17 răniți și un agresor lichidat.

Poliția și armata din Austria au intrat imediat în alertă. Toată Europa e acum pe urmele teroriștilor. Iar la granițele Austriei s-au înăsprit controalele.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Atacul din Viena este comparat cu Bataclan 2015. Criminalii au atacat în 6 dintre cele mai frecventate locuri din inima Vienei. Sinagoga Mare si Centrul Cultural Evreiesc au fost printre ținte.

Teroriștii au atacat când austriecii erau ieșiți în număr mare la terase. Era ultima noapte înainte ca Austria să intre în lockdown.

Îți spun acum că vei purta masca de protecție daca în județul tău, rata de incidență a cazurilor de Covid-19 a depășit 1,5 la mia de locuitori. Hotărârea a fost adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu are Covid. A anunțat chiar el pe Facebook.

Iar Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru,te anunță că platforma digitală Corona-Forms devine funcțională de mâine… a fost testată deja în mai multe județe.

Bilanţul cutremurului din Turcia a ajuns la 100 de morţi şi aproape 1000 de răniţi.

E ziua alegerilor în SUA. Peste 95 de milioane de americani au votat anticipat în scrutinul prezidenţial din Statele Unite.

Și Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, a scos la licitaţie, în premieră, un tablou pe care l-a pictat pentru a ajuta tinerii din ţara natală.