6.118 cazuri noi, pentru prima dată când este depășit pragul de șase mii după 15 decembrie 2020.

Soarta vaccinului Astrazeneca va fi joi pe masa Autorității de Reglementare a medicamentelor din UE. Trebuie să decidă dacă îl suspendă sau nu după ce au apărut suspiciuni că ar cauza probleme de coagulare a sângelui.

România continuă imunizarea cu vaccinul Astrazeneca. Asta au deci aseară cei care coordonează campania. Asta deți Germania, Franța, Italia, Spania, Slovenia și Portugalia au suspendat imunizarea cu acest ser.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Și am ajuns la aproximativ 1,5 milioane de persoane vaccinate anti-Covid în România, dintre care 723.000 sunt imunizate 100%.

Astăzi euro este cotat la 4,8861 lei, iar dolarul se menține la o valoare de 4,0908 lei. În schimb, lira sterlină a scăzut și înregistrează o valoare de 5,6631 lei.

Moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, este dezbătută azi în Senat. Votul va fi imediat după.

Și cresc amenzile pentru cei care permit să se răspândească ambrozia. Persoanele fizice primesc până la 5.000 de lei amendă, în timp ce sancțiunile pentru cele juridice ajung până la 20.000 de lei

Marea Britanie va crește numărul de focoase nucleare la 260, după ce până în 2020 trebuia să le reducă la 180. Anunțul va fi făcut azi de Boris Johnons. Vine într-un moment în careîncearcă să se repoziționeze strategic după Brexit.

În Japonia a explodat cererea pentru bere fără alcool, iar unul din cei mai mari producători Asahi Group crede că va vinde cu cel puțin 20% în plus anul acesta.

Serghei Korsakov va fi posibil primul rus la la bordul capsulei Crew Dragon a companiei americane SpaceX. El a trecut cu succes de toate etapele pregătirii.

Facebook etichetează toate postările despre vaccinare. Iar în SUA a lansat un instrument pentru a le oferi oamenilor informaţii despre unde se pot imuniza.