43.747 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. 70 au avut reacții adverse minore.

România are un deficit de 117 mii de doze de vaccin anti-Covid. Și asta pentru că în săptămână 18-24 ianuarie a venit mai puțin ser.

De aceea se amână cu 10 zile vaccinarea a 35.000 de angajaţi din domeniile esenţiale. Reprogramarea se va face automat, vei fi anunțat prin email şi sms.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ai putea să nu mai stai în carantină când te întorci din vacanță. Agenţiile de turism propun înlocuirea carantinei de 14 zile cu un test Covid.

NATO se pregătește de primul summit cu Joe Biden ca președinte al SUA. Jens Stoltenberg, secretarul general, este optimist și crede că e un nou capitol pentru alianță.

Israelul modifică planurile militare pentru contracararea programului nuclear iranian. El a avertizat Administraţia Biden să nu readucă Statele Unite în Acordul nuclear iranian.

Carantină în hoteluri. Se va aplica pentru britanicii care se vor întoarce din 30 de țări cu risc ridicat de a se infecta. Măsura va fi anunțată azi de guvernul Boris Johnson.

Uniunea Europeană promite să amâne impunerea de noi sancțiuni Rusiei, dacă Kremlinul îl va elibera pe Aleksei Navalnîi. Șeful diplomației europene va merge la Moscova, săptămâna viitoare.

O casetă demo care conţine melodii nedifuzate până acum ale trupei britanice Radiohead s-a vândut la licitaţie cu 6.000 de lire sterline.

Simona Halep se pregătește de primul ei meci din 2021. Va avea loc vineri, la… Adelaide, când se va confrunta cu australianca Ashleigh Barty.

Astăzi este Ziua Internațională de comemorare a Victimelor Holocaustului. Șase milioane de evrei au fost victime ale celui mai mare genocid din toate timpurile.