Manifestanții care nu mai suportă restricțiile dure și simpatizanții AUR au ieșit la protest pentru a doua seară consecutiv. Îți vorbesc de mii de oameni, în toate marile orașe. Cele mai violente proteste au fost în București. 222 de amenzi au fost date aici.

Un protestatar din București a fost reținut, după mitingul violent de aseară. Însă ciocniri între manifestanți și jandarmi au fost în mai multe orașe. Au fost date 650 de amenzi, de 400 de mii de lei. Optsprezece jandarmi au fost răniți, dintre care 12 în București.

Macron, Merkel, președintele Consiliului European, directorul OMS sunt doar câțiva dintre cei 23 de lideri mondiali care vor un tratat internațional de pandemie. Ar fi pentru a face fața viitoarelor crize sanitare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Raportul oficial al OMS privind originea coronavirusului va fi prezentat azi la ora 16. Date preliminare, citate ieri de Associated Press, arată că SARS-COV 2 provine de la animale.

România a depășit un milion de persoane vaccinate anti-Covid, cu ambele doze. Ultimele informații despre campania de imunizare le afli la ora 14, la conferința săptămânală a lui Gheorghiță.

Șefii Metrorex se așează la masa de discuții cu sindicaliștii, la ora 15. Vor discuta despre salariii, soarta magazinelor de la metrou, dar și despre protestul de vineri.

Energia verde este aproape să o depășească pe cea care provine din cărbune. 15.4% a fost contribuția surselor regenerabile în mixul energetic. Cărbunii au livrat anul trecut 16,5% din energia României

Deblocarea canalului Suez scade prețul petrolului cu 15 cenți pe baril. Petrolul Brent a ajuns la 64 dolari și 83 de cenți pe baril astăzi.

Este oficial! Elevii vor intra în vacanța de vară pe 25 iunie. Astfel că, semestrul al doilea va avea 16 săptămâni în loc de 17, cât avea inițial. Noua structură a anului școlar 2020-2021 a fost publicată în Monitorul Oficial.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, este la un pas de a dizolva parlamentul. Curtea Constituțională va decide daca s-au epuizat toate căile de numire a unui nou cabinet de miniștri și dacă se pot face alegeri parlamentare anticipate.

O gaură neagră cu o masă de 55.000 de ori mai mare decât cea a Soarelui, a fost detectată de cercetători de la Universitatea Melbourne.

Acum poți avea un costum de scenă al artistului tău preferat. Casa de licitații Julien s Auctions va scoate la vânzare peste o sută de ținut care au aparținut lui Cher, Lady Gaga sau Destiny s Child.